7. mars 2017

Timeplan

Treningsformer i Kristiansand Ju Jitsu Klubb
Klubben har treningsformene Sport Ju-Jutsu og Brasiliansk Jiu Jitsu. Vi har egne partier for disse trenigsformene.

Sport Ju-Jutsu er en svensk stilart og treningen består av dynamiske teknikker utført sammen med en treningspartner. Stilarten er i utgangspunktet konkuranserettet men egner seg vel så bra som selvforsvarssystem og er en utmerket måte å holde seg i form på for folk flest.

Klubben har også et stort barne- og ungdomsparti som trener Sport Ju-Jutsu og vi har ofte sosiale arrangement for hele klubben, men som oftest er rettet mot barn og ungdom.

 

KlokkeslettMandagOnsdagLørdagSøndag
10:00 - 12:00Åpen matte
17:30 - 18:30Knøtteparti
Sport Ju Jutsu
Knøtteparti
Sport Ju Jutsu
17:30 - 18:30Brasiliansk Jiu Jitsu (Barn/ungdom)Brasiliansk Jiu Jitsu (Barn/ungdom)
18:30 - 20:00Sport Ju Jutsu
(NBU, VBU + VV, NV)
Sport Ju Jutsu
(NBU, VBU + VV, NV)
20:00 - 21:30Brasiliansk Jiu Jitsu
(VV + NV)
Brasiliansk Jiu Jitsu
(VV + NV)

 
 

Partier

 

PARTI FORKLARING
Knøtteparti 4-8 år.
NBU = Nye Barn og Ungdom (grunnkurs ju jutsu) 8-15 år. Tidligste tidspunkt for å begynne på barn- og ungdomspartiet er den terminen du fyller 8 år.

På grunnkurs i ju-jutsu gjennomgås de nødvendige grunnleggende ferdigheter slik som ruller, fallteknikk og innføring i fysisk trening og streching/tøying for ju-jutsu. I tillegg gjennomgås de første og enkleste ju-jutsuteknikkene frem mot første gradering til 5. mon som er gult belte for barn.

VBU = Videregående Barn og Ungdom 8-16 år. Alle som har gjennomført grunnkurs i ju-jutsu eller tilsvarende kan delta her.
NV = Nye Voksne (grunnkurs ju-jutsu) Tidligste tidspunkt for å begynne på voksenpartiet er den terminen man fyller 16 år.

På grunnkurs ju-jutsu gjennomgås de nødvendige grunnleggende ferdigheter slik som ruller, fallteknikk og innføring i fysisk trening og streching/tøying for ju-jutsu. I tillegg gjennomgås de første og enkleste ju-jutsuteknikkene frem mot første gradering til 5. kyu som er gult belte for voksne.

VV = Videregående Voksne Treningene er for alle voksne fra 16 år og eldre. Alle som har gjennomført grunnkurs ju-jutsu på nye voksne partiet eller går over fra barn ved fylte 16 år er kvalifisert. Tidligste tidspunkt for å begynne på voksenpartiet er den terminen du fyller 16 år.

Her trenes alle ju-jutsuteknikker i Sport Ju-jutsu pensum, samt fighting.

 

treningsopplegg

 

Treningen følger forøvrig grunnskoleåret se: Skoleruteoversikt.