7. mars 2017

Bli medlem!

For at du som medlem skal ha størst mulig utbytte av ditt medlemskap og sikre at du får all nødvendig informasjon, ber vi deg lese dette nøye.

Innmelding og prøvetimer
Før du starter trening eller ønsker prøvetimer hos oss må du registrere deg med dine personalia i medlemssystemet. Dette gjør du ved å klikke på linken nedenfor:

www.medlemskap.nif.no/

Når du har fylt ut og sendt inn informasjonen vil du motta en e-post som inneholder AvtaleGiro og treningskontrakt. Denne bør du skrive ut, slik at når dine prøvetimer er ferdig, kan du ta den med i undertegnet stand til klubben og gi den til instruktøren din.

Prøvetimer
Alle som har registrert seg i medlemssystemet har anledning til to påfølgende prøvetreninger hos oss. Etter det må du levere AvtaleGiro i undertegnet stand hvis du ønsker å fortsette å trene. Dersom du er under 18 år må dine foresatte skrive under på AvtaleGiroen før du leverer den. NB! Husk å fylle ut riktig kontonummer som det månedlige trekket skal foretas fra.

Du kan trene i treningsbukse og t-skjorte noen treninger, men etter ca. en måned er det nødvendig med drakt (gi) for å kunne følge treningen. Vi anbefaler derimot alle å starte med drakt så raskt som mulig.

Drakter fra kr 450,-

For de som er nye i klubben anbefaler vi også kjøp av vår pensumbok til kr 150,-.

Du finner en oversikt over alt utstyr her.