7. mars 2017

Grunnkurs

Vi tar inn nye medlemmer fortløpende uansett hvor i terminen dere har lyst til å starte. Nye medlemmer får større oppmerksomhet til å begynne med og etterhvert glir dere naturlig inn i gruppa som allerede har tatt dere imot med åpne armer 🙂

Se timeplan for tidspunkter for hver trening.

Treningstøy i starten vil være t-skjorte og joggebukse. Dere som er nybegynnere vil den første terminen lære dere alle teknikkene til første belte, som er gult belte, 5. kyu for voksne og 5. mon for barn og ungdom. Slag, spark, kast, ruller, fallteknikk og noen bakketeknikker vil være det som gjennomgås.

De som ønsker å kjøpe drakt ved oppstart første dag kan gjøre det. Vi har de fleste størrelser på lager i nybegynner drakt. Prisen for drakt er fra kr 450,- og oppover.

Priser
Priser for trening er kr 900,- per termin for barn og ungdom, og kr 1200,- for voksne. Bindingstiden er 6 måneder (ett termin).

Klubben er medlem av Norges Kampsportforbund (NKF) og alle må derfor i tillegg til prisen for trening, betale en medlemsavgift til NKF, for tiden kr 155,- for barn og ungdom til og med 12 år. De som er eldre enn 12 år må i tillegg betale forsikring til NKF, tilsammen kr 235,-. Administrasjonsgebyr kr 25,- er inkludert i beløpene.